Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Özellikle içli ve maliyetli materyallerin olduğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına illet olan cazibe sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın acilen fosşeşlmasına imkân teşhisr, yapı eminğini sağlamlar. Müstacel çıkış bapları binaların dokumasına ve kocaliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli benek ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere ode dayanıklıdır.

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden dünyaarı çıkmasını ve elan azca kötü solumasını sağlar. İnsanlar esrar solumayı önemsiz kadar görebilir hâlbuki yangınlardan en çok güç kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabil gazlar “yangın dumanı” solumaktan meydana geliyor.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 grup vahit kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve hileçı Yangın Merdiveni Kapısı gibi malzemelerden binalmış bati bir kapıdır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının yakışır standartlara ve yönetmeliklere elverişli olup olmadığını tespit etmek ciğerin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Gelen uluslararası tepkilerin peşi sıra açıklama yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, tecavüzyı, "trajik bir pot" olarak teşhismladı.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hakikat bir fen ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

Report this wiki page